Duurzaamheid

We brengen bijna één derde van ons leven slapend door. Er gaat niets boven een goede nachtrust om ons fit en energiek te voelen. Maar slapen we eigenlijk wel gezond? En hoe verantwoord zijn de materialen die we tegenkomen in de slaapkamer?

Zuinig zijn op mens en aarde

Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit voor Leazzzy. We zijn continu op zoek naar manieren hoe wij duurzaam bezig kunnen zijn. Want we moeten zuinig zijn op de mensen én de aarde. Hoewel het nog steeds niet mogelijk is om matrassen volledig te recycelen (hier wordt wel hard aan gewerkt!), proberen we toch op een slimme manier steeds duurzamer te worden.

Momenteel kunnen we de matras al laten recyclen bij RetourMatras. We zullen ons dus gedurende jouw leaseperiode van 5 jaar inzetten om hier nog meer nieuwe stappen in te zetten. Zo zijn we bezig met de ontwikkeling van een circulaire boxspring en het inzetten van gerecyclede petflessenstof.

Tweede leven voor jouw boxspring

Wil jij na afloop van je leaseperiode je boxspring houden? Dan kun je deze voor een restbedrag van ons overnemen. Maar het kan ook zo zijn dat jij na vijf jaar een andere smaak of wens hebt. Verleng je je contract? Wij brengen je dan een compleet nieuwe boxspring en halen je oude boxspring op. Die gaat vervolgens naar iemand die dit goed kan gebruiken. Want weggooien vinden wij zonde!

Jouw matras recyclen | Leazzzy

Jouw matras recyclen

In samenwerking met RetourMatras zorgen we voor een duurzame manier om jouw matras te recyclen. In tegenstelling tot andere verwerkingsbedrijven worden matrassen hier niet verbrand maar juist gerecycled. Het doel van RetourMatras is gebruikte matrassen op duurzame wijze verwerken met de focus op volledig hergebruik van materialen die vrijkomen. Door deze innovatie in grondstoffenhergebruik vind je jouw matras na recycling terug in bijvoorbeeld isolatieplaten, valdemping onder speeltuinen en gerecyclede textielproducten.

Zo zetten we samen stappen naar een duurzamere beddenmarkt.

Voor meer informatie, bekijk de website van RetourMatras: www.retourmatras.nl

Slaapkamer met duurzame producten

Hoe maak je van je slaapkamer een gezonde, duurzame omgeving waar je helemaal tot rust kunt komen? Bekijk ook eens het duurzame beddengoed van Beter Bed. Hiermee maak je jouw slaapkamer volledig duurzaam. Zo slaap je 100% verantwoord!

Een tweede leven voor jouw boxspring | Leazzzy

Een tweede leven voor jouw boxspring

Bij Leazzzy lease je je boxspring voor de duur van 5 jaar. Na 5 jaar neem jij afscheid van je boxspring, maar wij nog niet! Afscheid nemen bestaat voor ons niet. Een boxspring gaat soms wel 10 jaar mee. Na 5 jaar is het dus harstikke zonde om deze weg te gooien. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor onze eigen producten, en daarom hergebruiken we deze! 

Sleep eazzzy
get lazy
Jouw boxspring wordt
thuis bezorgd en gemonteerd.
Kapot? We zorgen voor
snelle reparatie of vervanging.
Inclusief
verhuisservice.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.