• Altijd verzekerd van kwalitatief slaapcomfort
  • Thuisbezorgd én gemonteerd
  • Duurzame ophaalservice
  • We staan altijd voor je klaar
  • Powered by Beter Bed

Dit is Leazzzy.

Het slaapabonnement van Beter Bed. Een gloednieuwe boxspring of matras, al vanaf €9,95 per maand. Te gek toch? Een abonnement op beter slapen! Tijdelijk of zelfs non-stop als je wilt. Dat betekent nóóit meer nadenken of je bed nog wel goed genoeg ligt. Of onnodig wakker worden door je oude matras. En altijd een model dat bij jou past, met alles er op en eraan. Tot in je slaapkamer bezorgd, inclusief montage én verhuisservice. Gaat er onbedoeld iets stuk? Dan zorgen wij dat het opgelost wordt. En is het einde van je leaseperiode in zicht? Aan jou de keuze of je de boxspring overneemt of gaat voor een nieuwe. Kies jouw slaapabonnement en ontdek de nieuwe manier van slapen.

Wil je meer lezen over Leazzzy? Bekijk dan de Leazzzy stories.

Leazzzy stories

 

Daarom Leazzzy.

Lekker slapen is een fluitje van een cent met Leazzzy. Voor jou, voor je buurman, voor iedereen. Echt IE-DE-REEN kan lekker slapen met Leazzzy.  

Voor nog geen 10 euro per maand

Met Leazzzy hou je je spaargeld lekker op zak. Bankrekening blij, jij blij. Of misschien geef jij je geld gewoon net even liever aan iets anders uit. Of heb je het al 10x uitgegeven voordat je het hebt (maar niet aan een nieuw bed). Kan allemaal. Wat jouw reden ook is, met Leazzy kan iedereen lekker slapen voor een vast laag maandbedrag.

Non-stop lekker slapen

Zeg eens eerlijk, hoe lang lig jij al op je huidige matras? Word je vaak onnodig wakker? Is het niet eens tijd voor een nieuwe? Waarschijnlijk heb je je dit al heel vaak afgevraagd. Hoe lekker zou het zijn om hier nooit meer over na te hoeven denken. Juist. Héél fijn. Met Leazzzy ben je iedere 5 jaar verzekerd van fris slaapcomfort.

Beter slapen? Jazeker!

Dit is te danken aan de jarenlange ervaring van Beter Bed. En juist daar putten wij uit. Maar dan met een verfrissende aanpak in de beddenmarkt. Onze boxsprings zijn dan ook geselecteerd op basis van bewezen kwaliteit en slaapcomfort. En geloof ons dat slaapt dus écht goed. Maar dat niet alleen. Ze voldoen ook aan de hoge kwaliteitseisen van de marktleider. En omdat we dag en nacht bezig zijn met slapen, staan we altijd klaar voor al jouw slaapvragen. We noemen het natuurlijk niet voor niets beter slapen.

Leazzzy: het slaapabonnement van Beter Bed

Leasen bij Leazzzy? Easy.

Altijd verzekerd van kwalitatief slaapcomfort. Da's toch weer een hele zorg minder.

Thuisbezorgd én gemonteerd. Jij vertelt waar ‘ie mag staan. Wij doen de rest.

We staan voor je klaar. Problemen met je boxspring? We zijn al onderweg.

Verhuisservice. Omdat je jouw slaap juist nu éxtra hard nodig hebt.

Weet waar je aan toe bent. Geen onverwachte kosten, een vast bedrag per maand.

In 5 simpele stappen beter slapen.

1

Kies jouw Leazzzy boxspring en vul het aanvraagformulier in.

It’s easy.

2

We bellen je binnen 2 werkdagen om je aanvraag te checken.

Trrrrrrring.

3

Na goedkeuring van je aanvraag ontvang je de bezorgdatum.

You’ve got mail.

4

We bezorgen je boxspring gratis tot in je slaapkamer én zetten hem voor je in elkaar.

Toet toet.

5

Slaap lekker!

Zzz...

Leazzzy droomt van.

Heel Nederland lekker laten slapen.

Daarom zijn wij bezig om nog héél veel meer slaapproducten toe te voegen aan ons assortiment. Dat betekent dat je binnenkort misschien ook wel je matras, compleet duurzame boxspring, bed of hoofdkussen least bij Leazzzy. Zo hebben we voor iedereen precies dát ene slaapproduct of die complete slaapkamer waar hij naar op zoek is. Maar dan easy. Met Leazzzy.

Voor iedereen een zo groen mogelijke nachtrust.

Daarom zijn wij continue bezig met het verbeteren van onze producten, het productieproces en al onze diensten. Groot en klein. Alles heeft impact en daar zijn wij ons maar al te goed van bewust. Maximaal hergebruik van materialen, circulaire ontwerpen en het gebruik van natuurlijke grondstoffen. Maar daarnaast kijken we ook naar een optimale transportplanning en ons energieverbruik op kantoor en in het magazijn bijvoorbeeld. Elke dag een beetje beter.

 

Sleep eazzzy
get lazy
Jouw boxspring wordt
thuis bezorgd en gemonteerd.
Kapot? We zorgen voor
snelle reparatie of vervanging.
Inclusief
verhuisservice.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.