• Altijd verzekerd van kwalitatief slaapcomfort
  • Thuisbezorgd én gemonteerd
  • Duurzame ophaalservice
  • We staan altijd voor je klaar
  • Powered by Beter Bed

Hoe werkt leasen bij Leazzzy? Easy.

Met Leazzzy kan iedereen beter slapen.  Al vanaf €9,95 per maand.

1

Kies jouw Leazzzy boxspring en vul het aanvraagformulier in.

It’s easy.

2

We bellen je binnen 2 werkdagen om je aanvraag te checken.

Trrrrrrring.

3

Na goedkeuring van je aanvraag ontvang je de bezorgdatum.

You’ve got mail.

4

We bezorgen je boxspring gratis tot in je slaapkamer én zetten hem voor je in elkaar.

Toet toet.

5

Slaap lekker!

Zzz...

1. Kies jouw slaapabonnement. 

Alles begint met de keuze voor het slaapproduct dat je wil leasen. Kies je voor een complete boxspring of voor een matras? Wat je ook kiest: beter slapen, dát ga je. Vind je optimaal comfort het belangrijkste, een mooi uiterlijk en/ of wil je dat ‘ie na gebruik recyclebaar is? Alles kan. Jij least, jij kiest.

Jouw matras lease je al vanaf €9,95 euro per maand en een complete boxspring vanaf €19,95 per maand. Je slaapuitrusting compleet maken? Selecteer er voor letterlijk een paar euro een hoofdkussenpakket of dekbed bij. Voor €2,- per maand lease je een hoofdkussenpakket of een dekbed. (€4,- p/maand wanneer je beiden least). Aan alles is gedacht.

Ontdek jouw Leazzzy boxspring Ontdek jouw Leazzzy matras

 

2. Vraag je lease aan.

Keuze gemaakt? Klik op de website onder jouw gewenste product op: < Lease aanvragen>. Na het invullen van je gegevens bestaat de mogelijkheid dat we je binnen twee werkdagen opbellen, om je aanvraag samen nog even door te nemen. Zo is alles voor iedereen duidelijk. Wel zo fijn. O en wat we ook altijd nog standaard doen is een kredietwaardigheidscheck samen met Elbuco. B.V. Daarom kan het zijn dat we aanvullend om extra gegevens vragen zoals een geldig identiteitsbewijs, loonstrook of recent bankafschrift. Zo zorgen we ervoor dat we een afspraak aangaan, die voor jou haalbaar is

 

3. We prikken samen een bezorgdatum voor je lease boxspring of -matras

Is alles rond? We komen er zo snel mogelijk aan. Samen met jou spreken we eerst een datum af wanneer we je lease boxspring of -matras komen bezorgen. Hoe lang je precies moet wachten hangt af van het gekozen model, de kleur en de afmetingen. Hoe sneller in jouw slaapkamer, hoe beter vinden wij. We doen er dus alles aan om dit zo snel mogelijk en op een verantwoorde en zo duurzaam mogelijke manier voor elkaar te krijgen. Een deel van onze collectie is made-to-order. Dat betekent dat we het pas produceren, zodra het product daadwerkelijk besteld is. Zo verspillen we niets en zorgen we voor een zo klein mogelijke footprint. Worden wij én onze omgeving erg blij van.

Is je bezorging bijna onderweg? Een dag voor de levering sturen we je een sms over het tijdvak (of een e-mail wanneer je mobiele nummer niet bij ons bekend is.

 

4. Je lease boxspring of -matras komt eraan!

We komen je leaseproduct gratis in je slaapkamer bezorgen én zetten hem voor je in elkaar. Tien tot dertig minuten voordat we aanbellen, bellen we je eerst nog even op. Jij vertelt waar ‘ie mag staan. Wij doen de rest. Het enige wat jij hoeft te doen is thuis zijn met een geldig ID-bewijs. Geen gedoe met schroevendraaiers en hamer dus, wij zorgen ervoor dat je dezelfde nacht nog heerlijk slaapt.

 

5. 5 jaar (of langer) lang heerlijk slapen

Jij geniet voor de leaseperiode van minimaal 5 jaar van een heerlijke, onbezorgde nachtrust. De geleasede producten blijven eigendom van Leazzzy. Natuurlijk staan we deze 5 jaar altijd voor je klaar. Lig je niet meer zo lekker, wil je toch nog een servicepakket toevoegen of kunnen we je ergens anders bij helpen?  Laat het ons weten, we zorgen ervoor dat je snel weer lekker slaapt. Ga je verhuizen? Wij halen je bed uit elkaar, verhuizen mee en monteren hem in je nieuwe slaapkamer weer opnieuw. Gaat er iets kapot aan de boxspring (niet door eigen toedoen)? Fixen wij. Betalingen? Hier heb je geen omkijken naar.  Het bedrag wordt iedere maand via een automatische incasso op een vast (door jou gekozen) moment in de maand afgeschreven van je rekening. Zijn de 5 jaar voorbij? It’s up to you! Neem je de boxspring over of ga je voor een nieuw contract met een nieuw(e) boxspring of matras.

Leasen bij Leazzzy? Easy.

  • Altijd verzekerd van kwalitatief slaapcomfort. Da’s toch weer een hele zorg minder.
  • Thuisbezorgd én gemonteerd. Jij vertelt waar ‘ie mag staan. Wij doen de rest.
  • We staan voor je klaar. Problemen? We zijn al onderweg.
  • Verhuisservice. Omdat je jouw slaap juist nu éxtra hard nodig hebt.
  • Weet waar je aan toe bent. Geen onverwachte kosten, een vast bedrag per maand.

Je aanstaande Leazzzy product(en) eerst zien? Kan gewoon!

Wil je de boxsprings en/ of matrassen eerst graag in het echt zien en voelen? Snappen wij. Daarom vind je alle modellen in de Beter Bed winkels. Handig, kun je meteen proefliggen en zien of het voldoet aan al je wensen. Een ander voordeel? De slaapadviseurs van Beter Bed staan voor je klaar. Zo kun je alles vragen en helpen ze je met het maken van de juiste keuze. En als je het fijn vindt, kunnen ze je natuurlijk ook helpen met het aanvragen van de lease.

Sleep eazzzy
get lazy
Jouw boxspring wordt
thuis bezorgd en gemonteerd.
Kapot? We zorgen voor
snelle reparatie of vervanging.
Inclusief
verhuisservice.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.