• Altijd verzekerd van kwalitatief slaapcomfort
  • Thuisbezorgd én gemonteerd
  • Duurzame ophaalservice
  • We staan altijd voor je klaar
  • Powered by Beter Bed

Matras Leazzzy Green Motion

Met de Leazzzy M line Green matras kies je voor een volledig circulair matras met ongekend ligcomfort. Groen presteert beter! Maar e...

Lees verder

De Withings Sleep Analyzer is een slaapmat die je onder je matras legt. De sensor registreert nauwkeurig je bewegingen, ademhaling, hartslag en kan zo de kwaliteit van je slaap bepalen.

€22,95 p/mnd
  • Zeer goede ondersteuning
  • Uitmuntende ventilatie
  • Goede drukverdeling
Sleep eazzzy
get lazy
Jouw boxspring wordt
thuis bezorgd en gemonteerd.
Kapot? We zorgen voor
snelle reparatie of vervanging.
Inclusief
verhuisservice.

Productomschrijving

Met de Leazzzy M line Green matras kies je voor een volledig circulair matras met ongekend ligcomfort. Groen presteert beter! Maar een duurzame toekomst komt niet vanzelf. Op de Leazzzy M line Green kun je met een gerust hart dromen over morgen.

Een matras gemaakt van innovatieve en recyclebare materialen om de grondstoffen schaarste tegen te gaan. Materialen met unieke eigenschappen die zich volledig aanpassen naar jouw lichaam. Dit voor een optimale nachtrust.

Hoe ligt dit matras?
Dit circulaire matras is opgebouwd uit een basislaag van pocketveren, opgedeeld in 3 comfortzones. Het matras is 22 cm hoog en zorgt voor goede ergonomische ondersteuning op precies de juiste plaatsen van je lichaam.

De Leazzzy M line Green heeft een toplaag van 4.5 cm. Deze bestaat uit drie elastische 3D lagen gemaakt van polyester. De lagen vormen zich perfect naar de contouren van het lichaam. Hierdoor ben je gegarandeerd van een goede en comfortabele nachtrust.

Het matras blinkt uit in ventilatie door de open structuur. Zo blijft je lichaam gedurende de nacht op een aangename temperatuur. Daarnaast zorgt het 3D gebreide polyester voor een uitstekende vochtregulatie. Bacteriën en schimmels krijgen zo geen kans zich te nestelen. Dit maakt het matras dan ook zeer geschikt voor mensen met allergieën.

Alle voordelen op een rijtje

•    Volledig circulair: met een gerust hart dromen over morgen
•    Perfect aanpassingsvermogen
•    Goede, ergonomische ondersteuning
•    Blinkt uit in ventilatie voor een altijd aangename temperatuur
•    Zeer geschikt voor iedereen met allergieën

M line
M line helpt je het maximale uit je nachtrust te halen. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een bed of matras van M line. Bovendien kun je gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en word je fris wakker dankzij de goede ventilatie. Het is niets voor niets dat M line aanbevolen wordt door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line een snel herstel van lichaam en geest bevordert.


 

Specificaties

Onderhoud door schouderzone hoeft dit matras niet gedraaid of gekeerd te worden
Comfortzones 3
Afdeklaag dikte 4,5 cm
Soort kern pocketveer
Garantie 10 jaar garantie volgens M line voorwaarden
Merk Karlsson
Gewichtsklasse tot 140 kg

Goed om te weten

Bezorging

Dit matras is opgerold verpakt en kan hierdoor snel bij je thuis worden bezorgd. Bovendien draagt deze manier van verpakken bij aan een duurzamer transport. Je haalt het matras heel makkelijk uit de verpakking. Zorg wel dat je het matras 72 uur laat wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Servicegarantie

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van al onze producten en services. Is er iets mis met jouw matras? Dan komen we dat op een gepaste manier oplossen. Neem contact op via de klantenservice, en wij sturen een van onze Leazzzy servicehelden langs om jou te helpen.

Onderhoud

Wij adviseren je om dit matras 1x per maand te keren van hoofd- naar voeteneind (is niet weerszijde beslaapbaar). Zo profiteer je zo lang mogelijk van de goede ondersteuning, omdat je niet iedere nacht dezelfde delen belast en de druk mooi verdeelt. Door de handige handvatten kun je eenvoudig dit matras draaien of verplaatsen. 

Veelgestelde vragen

Een pocketveermatras kenmerkt zich door een goede en gelijkmatige ondersteuning, omdat de binnenkant van dit matras bestaat uit pocketveren. Dit zorgt voor een perfecte vochtregulerende en ventilerende functie. Hierdoor is het matras ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed.

Een foammatras kenmerkt zich door een optimale drukverlaging en een goede warmte-isolatie. Het matras vormt zich volledig naar de contouren van je lichaam. Hierdoor is dit matras ideaal voor mensen met gevoelige spieren en/of gewrichten.

Zeker! De Leazzzy M line Green is een volledig circulaire matras van het merk M line.

Bekijk de Leazzzy M line Green

Een tijk wordt ook wel een matrashoes genoemd. De tijk is de hoes die over je matras heen zit, niet te verwarren met een molton of hoeslaken. Of je de hoes om je matras kunt wassen is van een aantal factoren afhankelijk. Je kunt je tijk wassen wanneer deze afritsbaar is. Het is van belang om de wasvoorschriften die op de tijk vermeld staan te volgen, want wanneer de tijk krimpt past deze niet meer om je matras heen!

Sleep eazzzy
get lazy
Jouw boxspring wordt
thuis bezorgd en gemonteerd.
Kapot? We zorgen voor
snelle reparatie of vervanging.
Inclusief
verhuisservice.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.