• Altijd verzekerd van kwalitatief slaapcomfort
 • Thuisbezorgd én gemonteerd
 • Duurzame ophaalservice
 • We staan altijd voor je klaar
 • Powered by Beter Bed

Je hoeft bij ons niet wakker te liggen van vragen over onze producten, service of jouw bestelling. De meestgestelde vragen van onze klanten staan hier onder op een rijtje. 

Veelgestelde vragen:

Leasen

Easy. Jij slaapt op de Leazzzy boxspring of matras, maar deze blijft eigendom van Leazzzy. Voor een vast bedrag per maand maak je naast het product, ook gebruik van verschillende diensten. Leazzzy is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor herstel of vervanging wanneer iets kapot is.

Bij Leazzzy kun je verschillende boxspringmodellen en matrassen leasen. De boxsprings en matrassen selecteren wij op basis van bewezen kwaliteit en slaapcomfort. En geloof ons dat slaapt dus écht goed. 

 

Jazeker. Daarom noemen we het zelf ook wel een slaapabonnement. Ook bij een abonnement maak je in ruil voor een (maandelijkse) betaling gebruik van een product of dienst. De verschillen? Een abonnement is soms ook op korte termijn opzegbaar en bij een abonnement wordt niet standaard je financiële draagkracht getoetst.

 

De leaseperiode duurt 5 jaar (60 maanden). Dit betekent dat wij iedere 5 jaar een nieuwe boxspring leveren en we je oude ophalen én op verantwoorde wijze afvoeren. Na 5 jaar kun je er ook voor kiezen om de boxspring over te nemen.

 • Wanneer je geen geldig legitimatiebewijs of woonadres hebt (niet op de Waddeneilanden of in het buitenland).
 • Wanneer je onder bewind of curatele staat 
 • Wanneer de score die door Elbuco (met behulp van Focum) wordt uitgevoerd onvoldoende is om het contract aan te gaan.

Na ondertekening van de leaseovereenkomst zijn de algemene voorwaarden van Elbuco B.V. van toepassingen

Algemene Voorwaarden Elbuco B.V.

Heb je nog geen leaseovereenkomst getekend? Dan kun je je aanvraag gewoon annuleren. Hiervoor neem je contact op met Elbuco B.V. Zij handelen jouw geannuleerde aanvraag af. Je bereikt ze via:  klantenservice@servicecarecenter.nl.

Heb je al wel ondertekend? Dan is na ondertekening een herroepingstermijn van 14 dagen ingegaan. Wil je na het tekenen van het contract herroepen, vul dan binnen 14 dagen het herroepingsformulier in en stuur deze naar: klantenservice@servicecarecenter.nl.

Download hier het herroepingsformulier

Dat kan. In dat geval worden er wel extra kosten in rekening gebracht volgens de Algemene Voorwaarden van Elbuco B.V.

Algemene Voorwaarden Elbuco B.V.

Dat is zeker een optie. Na 5 jaar heerlijk slapen op je boxspring, heb je namelijk de volgende mogelijkheden:

 1. Inruilen: na vijf jaar brengen wij je een nieuwe boxspring, halen we je oude op en voeren deze op verantwoorde wijze af. Je abonnement wordt verlengd en je draagkracht weer opnieuw getoetst.
 2. Teruggeven: wij komen je boxspring ophalen en zorgen dat hij maatschappelijk verantwoord wordt hergebruikt óf dat de materialen worden gerecycled waar dit al mogelijk is.
 3. Overnemen: Gehecht geraakt en wil je graag de eigenaar worden? Geen probleem. In dat geval wordt er aan het einde van de leaseperiode gekeken naar de huidige marktwaarde en biedt Elbuco je een optie tot koop. Let op: bij Leazzzy lease je een boxspring. Dit is geen kopen op afbetaling.

Producten

Een boxspring is een populair slaapsysteem. En dat is niet voor niets. Een boxspring bestaat uit een hoofdbord, boxen, een matras en een topmatras. Dankzij de boxen met pocketveren heb je dubbel zoveel comfort. Het matras dat op de boxen ligt, heeft meerdere comfortzones om jouw lichaam perfect te ondersteunen tijdens de nacht. Het topmatras maakt het comfort hélemaal af zodat jij 's ochtends fris en fruitig uit bed stapt.

Tja. Over smaakt valt natuurlijk niet te twisten. Gelukkig kies je uit de modellen altijd een boxspring die bij jou past. Over het comfort hoef je je in ieder geval niet druk te maken. We hebben namelijk het beste matras en topmatras al voor je geselecteerd. Dat scheelt weer. Twijfel je toch over hoe de boxspring er in jouw slaapkamer uit zal zien? We helpen je graag. Neem telefonisch, per e-mail en binnenkort ook via WhatsApp contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wel zo fijn.

Wil je je nieuwe droomboxspring of matras graag eerst in het echt bekijken of even testen? Je vindt ons in alle Beter Bed winkels. Bekijk hier welke winkel het dichts bij jou in de buurt is:

Filialen Beter Bed Nederland

Een pocketveermatras kenmerkt zich door een goede en gelijkmatige ondersteuning, omdat de binnenkant van dit matras bestaat uit pocketveren. Dit zorgt voor een perfecte vochtregulerende en ventilerende functie. Hierdoor is het matras ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed.

Een foammatras kenmerkt zich door een optimale drukverlaging en een goede warmte-isolatie. Het matras vormt zich volledig naar de contouren van je lichaam. Hierdoor is dit matras ideaal voor mensen met gevoelige spieren en/of gewrichten.

Zeker! De Leazzzy M line Green is een volledig circulaire matras van het merk M line.

Bekijk de Leazzzy M line Green

 

Een tijk wordt ook wel een matrashoes genoemd. De tijk is de hoes die over je matras heen zit, niet te verwarren met een molton of hoeslaken. Of je de hoes om je matras kunt wassen is van een aantal factoren afhankelijk. Je kunt je tijk wassen wanneer deze afritsbaar is. Het is van belang om de wasvoorschriften die op de tijk vermeld staan te volgen, want wanneer de tijk krimpt past deze niet meer om je matras heen!

De boxsprings worden geleverd zoals beschreven in de productspecifiekaties. Bij de Leazzzy Maxi matrassen zitten er standaard 2 kussens inbegrepen.

Het is mogelijk om jouw slaapabonnement aan te vullen met kussens en/of een dekbed. Dit betreft 2 maal de 3D kussens van Beter Bed. De kussens zijn voorzien van een sleep easy-garantie. Dit houdt in dat als je niet lekker ligt, wij dit altijd voor je oplossen. De kussens worden standaard geleverd met navulling, zodat jij jouw kussens naar wens kunt vullen. 

Het is mogelijk om jouw slaapabonnement aan te vullen met kussens en/of een dekbed. Het dekbed is het 4-seizoenen dekbed van Beter Bed. Hiermee ben je het hele jaar voorzien van een geschikt dekbed. Dit dekbed is anti-allergeen en wasbaar. Hierdoor is het ook geschikt voor mensen met allergieën. 

Aanvraag

Wanneer je het aanvraagformulier invult, laat je ons weten dat je interesse hebt in een van onze slaapabonnementen. Wanneer je dit doet? Zodra je weet voor welke boxspring je gaat. Naar aanleiding van je aanvraag wordt er contact met je opgenomen. Lekker bezig! Jouw eerste stap naar een betere nachtrust is hiermee gezet.

Vul deze online in via leazzzy.nl of ga even langs bij een van de Beter Bed winkels om dit samen met een slaapadviseur te doen. Wel zo handig. Kun je meteen even proefliggen op je boxspring. Waarschuwing: niet te hard snurken.

Voor de aanvraag vragen we een aantal persoonlijke gegevens van je, zodat we weten wie je bent en hoe we je kunnen bereiken. Daarnaast vul je je adresgegevens in. Tot slot vragen we je ook op welke verdieping je woont. Zo kunnen wij ons (eventueel) voorbereiden op traplopen ;-)

Jazeker. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, neemt onze partner Elbuco contact met je op om je gegevens te controleren. Na deze check ontvang je per e-mail een bevestiging van de leaseovereenkomst die je kunt ondertekenen. Overeenkomst ondertekend retour gestuurd? Yes! Gefeliciteerd. Dat wordt lekker slapen.

Binnen 2 werkdagen neemt onze partner Elbuco telefonisch contact met je op om je aanvraag door te nemen. Als alle gegevens gecontroleerd zijn, ontvang je het voorstel van de leaseovereenkomst ter ondertekening per e-mail.

Na ondertekening van de overeenkomst zorgen we ervoor dat je nieuwe boxspring zo snel mogelijk bij jou in je slaapkamer staat. Zodra je nieuwe boxspring écht in jouw slaapkamer staat, pas dan gaat het slaapabonnement in.

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht je je na ondertekening van de overeenkomst toch bedenken dan kun je binnen 14 dagen herroepen.  

Betaling

Je betaalt gedurende de looptijd van 5 jaar, maandelijks een vast bedrag. Dit bedrag wordt via een automatisch incasso op een vast (door jou gekozen) moment in de maand afgeschreven van je rekening. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar. Handig!

Dat bepaal je dus helemaal zelf. In overleg met Elbuco kies je hiervoor jouw gewenste dag van de maand. Deze dag wordt vastgelegd in de overeenkomst. Lekker duidelijk.

De leaseperiode start op de dag dat we je boxspring leveren en het lekker slapen voor jou écht begint.

Tijdens de looptijd van je slaapabonnement blijft het vaste maandbedrag, zoals de naam al zegt, hetzelfde. Er is dus geen mogelijkheid om een deel eerder af te lossen. Ben je enthousiast over je slaapproduct en wil je eigenaar worden? Nadat de leaseperiode is verstreken heb je de keuze om je slaapproduct alsnog te kopen.

Bezorging

Omdat we bij Leazzzy duurzaamheid belangrijk vinden, zullen we jouw product bestellen zodra jij je slaapabonnement afsluit. De levertijd van de boxspring verschilt per model, gekozen kleur en gekozen afmetingen. De bezorgdatum wordt bekend gemaakt in de bevestigingsmail. Komt dit niet uit? Neem dan contact op om een ander levermoment af te spreken. Daarnaast nemen we op de dag van levering nog contact op om het exacte bezorgmoment te bevestigen.

Bijna nergens aan, behalve dat de persoon die het slaapabonnement heeft afgesloten thuis is met een geldig legitimatiebewijs. Dit is dus bijvoorbeeld een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs.

Dit kunnen wij zelf niet, maar niet getreurd. Beter Bed kan dit wél. Wil je hier gebruik maken van maken dan vind je hier meer informatie: 

Matras Retour

Service

Ga je verhuizen? Geen probleem! We komen je bed gratis uit elkaar halen, verhuizen met je mee en zetten hem in je nieuwe woning weer net zo gratis in elkaar. Easy peasy.

Tijdens de hele leaseperiode van 5 jaar heb je garantie op je boxspring of matras. Natuurlijk kan er ook bij normaal gebruik toch iets kapot gaan. In dat geval komen wij het kosteloos repareren of vervangen. Toch een fijn idee.

Is de boxspring of matras beschadigd? Oeps. Wat vervelend. Laat dit ons zo snel mogelijk weten. Neem hiervoor contact op met de klantenservice: klantenservice@leazzzy.nl of 020-2259448

Na 5 jaar heerlijk slapen op jouw Leazzzy boxspring of matras, heb je de volgende mogelijkheden:

 1. Inruilen: na vijf jaar brengen wij je een nieuwe boxspring of matras, halen we je oude op en voeren deze op verantwoorde wijze af. Je abonnement wordt verlengd en je draagkracht weer opnieuw getoetst.
 2. Teruggeven: wij komen je boxspring of matras ophalen en zorgen dat hij maatschappelijk verantwoord wordt hergebruikt óf dat de materialen worden gerecycled waar dit al mogelijk is.
 3. Overnemen: Gehecht geraakt en wil je graag de eigenaar worden? Geen probleem. In dat geval wordt er aan het einde van de leaseperiode gekeken naar de huidige marktwaarde en biedt Elbuco je een optie tot koop.

Op de kussens en het dekbedzit een sleep easy-garantie. Dit houdt in dat als je niet lekker slaapt, wij dit voor je gaan oplossen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen! Dat jij lekker slaapt vinden wij namelijk het meest belangrijk.

Duurzaamheid

Wij kunnen ons zo voorstellen dat je na 5 jaar nog lang geen afstand wil doen van je boxspring. Hoeft natuurlijk ook helemaal niet! Kies er dan voor om de boxspring over te nemen. Toch op zoek naar een boxspring die op dat moment beter bij je past? Kies voor een nieuw abonnement dan zorgen wij voor het hergebruik van je oude boxspring

Duurzaamheid vinden we heel belangrijk bij Leazzzy. Daarom zijn we continu in ontwikkeling om slapen nóg duurzamer te maken. Wat we op dit moment doen aan duurzaamheid lees je op deze pagina. Hier houden we je ook op de hoogte met de laatste ontwikkelingen in Leazzzy-land. 

Zet jij onze planeet graag voorop? Wij ook. Er zijn talloze manieren om duurzaam te slapen. Denk bijvoorbeeld eens aan een circulair bed of beddengoed gemaakt van hergebruikte petflessen. Wat? Ja, dat bestaat echt! Ook wanneer je slaapkamer aan vervanging toe is, zijn er genoeg manieren om je slaapkamerinterieur te (laten) recyclen. 

Sleep eazzzy
get lazy
Jouw boxspring wordt
thuis bezorgd en gemonteerd.
Kapot? We zorgen voor
snelle reparatie of vervanging.
Inclusief
verhuisservice.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.