• Altijd verzekerd van kwalitatief slaapcomfort
  • Thuisbezorgd én gemonteerd
  • Duurzame ophaalservice
  • We staan altijd voor je klaar
  • Powered by Beter Bed

Benodigdheden

Je aanvraag wordt door Elbuco B.V. gecontroleerd. Om de financiële risico's te beperken wordt  -als onderdeel van het acceptatieproces- een kredietwaardigheidstoets door Focum gedaan. Ook kijken wij of je niet in de financiële problemen komt als je bij ons gaat huren. Hiervoor wordt er mogelijk gevraagd om het aantonen van een geldig identiteitsbewijs, loonstrook, en/of recent bankafschrift. 

Aanvraag wijzigen

Je huidige aanvraag wijzigen is niet mogelijk. Om de aanvraag te wijzigen kun je een nieuwe aanvraag indienen. Voor elke nieuwe aanvraag wordt er opnieuw contact opgenomen. Het is van belang dat je dan niet het contract ondertekent van het product dat je niet wilt.

Na ondertekening van het contract gaat een herroepingstermijn van 14 dagen in. Als je na het tekenen van het contract (binnen 14 dagen) wilt herroepen, kun je het herroepingsformulier invullen en sturen naar klantenservice@servicecarecenter.nl.

Download hier het herroepingsformulier

 

Aanvraag annuleren

Het is tot ondertekening van het contract mogelijk om je aanvraag te annuleren. Dit kan door het annuleren via Elbuco. Na ondertekening van het contract is annuleren niet meer mogelijk. Het vroegtijdig beëindigen van het contract verloopt via de Algemene Voorwaarden van Elbuco.

Algemene Voorwaarden Elbuco B.V.

Sleep eazzzy
get lazy
Jouw boxspring wordt
thuis bezorgd en gemonteerd.
Kapot? We zorgen voor
snelle reparatie of vervanging.
Inclusief
verhuisservice.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.