• Altijd verzekerd van kwalitatief slaapcomfort
  • Thuisbezorgd én gemonteerd
  • Duurzame ophaalservice
  • We staan altijd voor je klaar
  • Powered by Beter Bed

Matras Leazzzy Maxi Pocket

Een matras met maximaal slaapcomfort, dat is pocketveermatras Leazzzy Maxi Pocket! Een echte uitblinker in kwaliteit, dat ervoor zor...

Lees verder

De Withings Sleep Analyzer is een slaapmat die je onder je matras legt. De sensor registreert nauwkeurig je bewegingen, ademhaling, hartslag en kan zo de kwaliteit van je slaap bepalen.

€17,95 p/mnd
Sleep eazzzy
get lazy
Jouw boxspring wordt
thuis bezorgd en gemonteerd.
Kapot? We zorgen voor
snelle reparatie of vervanging.
Inclusief
verhuisservice.

Productomschrijving

Een matras met maximaal slaapcomfort, dat is pocketveermatras Leazzzy Maxi Pocket! Een echte uitblinker in kwaliteit, dat ervoor zorgt dat je nóg beter slaapt.

In vergelijking met het koudschuimmatras Maxi Foam kenmerkt dit matras zich door een goede en gelijkmatige ondersteuning, omdat de binnenkant van dit matras bestaat uit pocketveren. Dit zorgt voor een perfecte vochtregulerende en ventilerende functie. Hierdoor is het matras ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed.

Hoe ligt het matras?
Een optimale nachtrust is méér dan gegarandeerd! Doordat dit matras zich volledig vormt naar de contouren van je lichaam ervaar je heel veel veerkracht in combinatie met een goede lichaamsondersteuning.

Door de minimale druk op je lichaam, worden niet alleen je spieren en gewrichten maar ook je vaten en zenuwbanen ontlast. Pijnlijke drukpunten zijn dus verleden tijd! Daarnaast ervaar je een uitstekende ventilatie waardoor het slaapklimaat koel en droog blijft. Je hebt het gevoel dat je in een perfect passend bed ligt en droomt heerlijk weg.

Nog twijfels? Kom hem proberen in de Beter Bed winkels!

Over dit matras
Wij adviseren je om dit matras 1x per maand te keren van hoofd- naar voeteneind (is niet weerszijde beslaapbaar). Zo profiteer je zo lang mogelijk van de goede ondersteuning, omdat je niet iedere nacht dezelfde delen belast en de druk mooi verdeelt. Door de handige handvatten kun je eenvoudig dit matras draaien of verplaatsen.

Dit matras is opgerold verpakt en kan hierdoor snel bij je thuis worden bezorgd. Bovendien draagt deze manier van verpakken bij aan een duurzamer transport. Je haalt het matras heel makkelijk uit de verpakking. Het matras begint meteen uit te zetten. Zorg dat je het matras even wakker schudt en 72 uur laat wennen aan zijn nieuwe omgeving. Nadat Maxi zijn rust heeft gehad is hij klaar voor gebruik, ga lekker liggen en geniet!

 

Specificaties

Onderhoud tijk wasbaar op 40°C;1x per maand draaien;molton en anti-slipdek gebruiken
Aantal veren per m2 Matrassen 250
Comfortzones 1
Aantal slagen veer Matrassen 5,5
Afdeklaag dikte 4 cm
Soort kern pocketveer
Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Merk Karlsson

Goed om te weten

Bezorging

Dit matras is opgerold verpakt en kan hierdoor snel bij je thuis worden bezorgd. Bovendien draagt deze manier van verpakken bij aan een duurzamer transport. Je haalt het matras heel makkelijk uit de verpakking. Zorg wel dat je het matras 72 uur laat wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Servicegarantie

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van al onze producten en services. Is er iets mis met jouw matras? Dan komen we dat op een gepaste manier oplossen. Neem contact op via de klantenservice, en wij sturen een van onze Leazzzy servicehelden langs om jou te helpen.

Onderhoud

Wij adviseren je om dit matras 1x per maand te keren van hoofd- naar voeteneind (is niet weerszijde beslaapbaar). Zo profiteer je zo lang mogelijk van de goede ondersteuning, omdat je niet iedere nacht dezelfde delen belast en de druk mooi verdeelt. Door de handige handvatten kun je eenvoudig dit matras draaien of verplaatsen. 

Veelgestelde vragen

Een pocketveermatras kenmerkt zich door een goede en gelijkmatige ondersteuning, omdat de binnenkant van dit matras bestaat uit pocketveren. Dit zorgt voor een perfecte vochtregulerende en ventilerende functie. Hierdoor is het matras ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed.

Een foammatras kenmerkt zich door een optimale drukverlaging en een goede warmte-isolatie. Het matras vormt zich volledig naar de contouren van je lichaam. Hierdoor is dit matras ideaal voor mensen met gevoelige spieren en/of gewrichten.

Zeker! De Leazzzy M line Green is een volledig circulaire matras van het merk M line.

Bekijk de Leazzzy M line Green

Een tijk wordt ook wel een matrashoes genoemd. De tijk is de hoes die over je matras heen zit, niet te verwarren met een molton of hoeslaken. Of je de hoes om je matras kunt wassen is van een aantal factoren afhankelijk. Je kunt je tijk wassen wanneer deze afritsbaar is. Het is van belang om de wasvoorschriften die op de tijk vermeld staan te volgen, want wanneer de tijk krimpt past deze niet meer om je matras heen!

Sleep eazzzy
get lazy
Jouw boxspring wordt
thuis bezorgd en gemonteerd.
Kapot? We zorgen voor
snelle reparatie of vervanging.
Inclusief
verhuisservice.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.